6/6/2004 08:16
|
דניאלה
|
מאת:
|
עוגת שכבות גבינה ושוקולד ללא אפיה
|
כותרת:
|
לתחתית: חבילת פתי בר (או עוגיות אחרות) מרוסקת + 100 ג' חמאה מומסת, מערבבים ומשטחים בתחתית של תבנית בקוטר 26 ס"מ. אפשר גם לוותר על התחתית כי העוגה מאד עשירה: לשכבת גבינה: 500 ג' גבינת שמנת או 9% 1 שקית סוכר וניל 0.5 כוס סוכר או לפי הטעם 1 שמנת מתוקה.
לשכבת שוקולד: 500 ג' גבינה כנ"ל 1שמנת מתוקה 200 ג' שוקולד מריר מומס
הכנת שכבת הגבינה: מערבבים את הסוכר, סוכר הווניל והגבינה. מקציפים את השמנת לקצפת יציבה.
מוסיפים את השמנת לגבינה ומערבבים. שופכים את תערובת הגבינה והקצפת על התחתית (או פשוט מעבירים לתבנית אם לא משתמשים בתחתית).
הכנת שכבת השוקולד: מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים לגבינה. מוסיפים גם את השוקולד ומערבלים או מערבבים לקבלת תערובת אחידה. שופכים על שכבת הגבינה ומאפסנים לילה במקרר לפני ההגשה (או שעתיים במקפיא ואז להוציא שלא יהיה קפוא.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|