חותכים תותים לפרוסות. שמים בכוס (אני אוהבת את הכוסות של היין) שכבת תותים מסודרים, ומעל שכבת קצפת, שכבת תותים וכך איזה 3 פעמים. למעלה, את יכולה לסיים עם שכבת קצפת, ולשים תות שלם לקישוט, עם עלה נענע, או משהו כזה.
יוצא מאוד יפה, כי הכוס שקופה ורואים את השכבות... אפשר, כמובן, לשים פירות אחרים, או לשלב, או לעשות את זה עם שלט פירות...
השילוב הזה של קצפת ופירות, בכוס או צלוחית שקופה, נותן אפקט מאוד מרשים, וזה גם באמת טעים.
קראתי רק חלק מהרעיונות שקיבלת, והתרשמתי שיש פה בסיס נפלא לאירוח מושלם!!!
בהצלחה,
נני
|
תוכן התגובה:
|