קונים חבילה של ביסקוטים, 2 שמנת מתוקה, 2 גבינה לבנה 5% (אני שמה אחת 5% ואחת חצי אחוז בגלל הדיאטה) ואינסטנט פודינג וניל. טובלים את הביסקוטים בקפה שהכנת מראש ומניחים בתחתית של פיירקס או כל כלי שהחלטת (אפילו חד פעמי כזה) מקציפים את 2 השמנת המתוקה לקצפת יחד עם האינסטנט פודינג, מערבבים לתות זה את 2 הגבינות ושופכים מעל הביסקוטיםו-------זהו ... לפחות שעה למקרר וזה מוכן- למעלה אפשר לקשט עם סוכריות, שוקלד מגורד, אוכמניות וכל מה שבא לך - ממש ממש קל עמרי מכיר את המתכון בע"פ והוא רק בן 6, כל מי שטועם מלקק את האצבעות -
העוגה השניה עוד יותר קלה- עושים בצק מ-1 קמח תופח חצי כוס מים קרים (הדגש על הקרים) וחבילת חמאה אחת (ניתן להמיס במיקרו) לשים לכדור ומחלקים לשני כדורים מחלקים לשנים ושמים במקרר לפחות לחצי שעה, לאחר חצי שעה מוציאים מרדדים חלק תחתון כך שיתאים לתכנית של פאי עגולה, לא לשכוח לחורר את הבצק, (אפילו אם לא יוצא אחיד פשוט לרפד את תחתית התבנית) מעל מכינים 5 תפוחוםפ ירוקים (ואפשר גם רגילים) חתוכים דק דק, הרבה קינמון וסוכר חום, מעל מרדדים את הבצק הנותר כך שיסגור מלמעלה, חצי שעה לתנור עד שמזהיב- וזה תענוג נשמע מסובך אבל ממש קל מזל טוב ובהצלחה
|
תוכן התגובה:
|