5/6/2004 15:29
|
שירין
|
מאת:
|
קרם שוקולד (גנאש) שאפשר לשדרג באמצעותו כל גלידה
|
כותרת:
|
שמים בסיר חבילה שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה. מוסיפים חבילת שוקולד מריר שבור לקוביות ומורידים מהאש. בוחשים היטב עד שהשוקולד נמס. יוצקים את הרוטב החם על כדור גלידת וניל הכי פשוטה - מצוין! אפשר להכין גם יום קודם ולחמם כמה שניות במיקרו. את הקרם הזה אפשר גם להקציף (אחרי קרור של לילה במקרר) ומתקבלת קצפת שוקולד נהדרת שאפשר למרוח על עוגת טורט או עוגה בחושה פשוטה. אפשר גם לחצות את העוגה באמצע ולמרוח את הקצפת באמצע (כמו בסנדויץ) ולקשט גם מלמעלה. אפשר לטבול בקרם גם פירות חתוכים - בננות, דובדבנים וכד'. בתיאבון ויומולדת שמח!
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|