המתכון הזה טוב לכל מי שאוהב קציצות בטעם קצת מזרחי. אפשר לשחק עם התבלינים ולקבל טעם יותר אשכנזי. אין לי כמויות, כי: 1. הכל לפי ה"חוש". 2. איזה כמויות שעושים, זה תמיד מצליח.
החומרים: עוף/ הודו/ בשר טחון ביצה אחת או שתיים פטרוזיליה/ שמיר/ כוסברה קצוצה בצל מגורר על פומפיה (אפשר גם תפו"א מגורר על פומפיה) מלח, פלפל, כמון, אגוז מוסקט, שום....
לערבב הכל היטב ואז להוסיף פירורי לחם או קמח מצה עד שהעיסה נהיית מספיק סמיכה כדי לעשות כדורים.
אופן הבישול: הכל הולך! אפשר לטגן, אפשר לאפות, אפשר לבשל במי מלח או עם אפונה/ שעועית. אפילו אפשר למלא פלפלים ולבשל ברוטב עגבניות.
שיהיה בהצלחה! ובתאבון... אלישבע
|
תוכן התגובה:
|