3 כוסות שיבולת שועל כוס קמח מלא (חיטה או כוסמין) 1/2 כוס שמן (תירס, חמניות) 1/2 כוס סוכר חום דחוס 1/2 כוס דבש כוס אגוזים או שקדים קצוצים (או טחונים אם קהל היעד הוא פעוטות) חצי כוס עד כוס צימוקים (ממש לא חייבים) ביצה אחת כפית עד שתיים תמצית וניל משובחת כפית מלח
לערבב הכל היטב, להניח כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בניר אפיה ולאפות כ-15 דקות ב-180 מעלות.
אם רוצים עוגיות יותר חמאתיות ומתוקות, להשתמש ב-150 גרם חמאה במקום השמן ובכוס וחצי סוכר חום דחוס במקום חצי כוס סוכר וחצי כוס דבש. במקרה זה יש להוסיף רבע כוס מים כי התערובת יותר מוצקה. צ'ופר שתמיד מתקבל בברכה, אבל ממש לא חובה, הוא תוספת חצי כוס שוקולד צ'יפס...
|
תוכן התגובה:
|