פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
9/2/2009 12:22 נלי מאת:
ירקות עסיסיים אפויים בתנור, בשקית קוקי! כותרת:
או בשקיות אפיה יותר גדולות של שופרסל

כרובית
כרישה (חובה!)
בטטה
תפוחי אדמה
גזר אם רוצים

זה הבסיס, אפשר להוריד ולהוסיף כל ירק שרוצים לפי מה שיש בבית.
אם יש ארטישוק ירושלמי - מומלץ.
כל זה נכנס לתוך שקית קוקי, מוסיפים מלח גס, שמן, טימין טרי או זעתר או איזה תבלין שאוהבים, אפשר גם שיני שום קלופות.

לתוך זה אפשר כמובן להוסיף כמה חלקי עוף! (עשיתי לראשונה עם כבד עוף אתמול ויצא מעולה)

סוגרים את השקית, מנערים היטב שהכל יתערבב, מניחים על מגש או תבנית ככה בשכיבה,
נועצים סכין לחורר 3-4 חורים בשקית שיצאו האדים, והופ לתנור על חום גבוה ל3/4 שעה פלוס מינוס (רק אם זה בלי עוף. עם העוף לפחות שעה עדיף שעה וחצי, כמובן חום יותר נמוך)
זהו. אי אפשר להפסיק לאכול את זה ראו הוזהרתם.


תוכן התגובה:


תגובות נוספות
8/2/2009  20:36 מתחילה אם כמה מתכוני טופו - גילי אבישי
8/2/2009  22:35 תודה גילי. יש לך המלצות על טופו ספציפי? (ל"ת) - פעם ראשונה
9/2/2009  07:29 קישואים מאד טעימים - לולי
9/2/2009  08:48 סלט חצילים ביתי - מיכל של נ"נ
9/2/2009  10:23 מיכל, החציל שלך נשמעיאמי - noa007
9/2/2009  11:07 מיכל, גם אנחנו חזק עכשיו עם חציל קלוי - מאמוש
9/2/2009  11:11 בעניין החציל, - לולי
9/2/2009  11:28 אפיה של כרבע שעה בטורבו. התנור שלי אלטע זאכען, אין לי מושג באיזה טמפרטורה. בתאבון! (ל"ת) - מיכל של נ"נ
9/2/2009  14:29 והנה מתכון קליל לתפוחי אדמה מעולים בתנור - מאמוש
9/2/2009  21:53 נלי - השקית קוקי לא משחררת חומרים לא טובים באפיה? אני יודעת שזה מיועד לזה אבל תוהה אם לא קצת בעייתי (ל"ת) - לי
9/2/2009  22:20 : ) בדיוק שאלתי את עצמי את אותה שאלה, ואיך זה שאין לי תשובה... - נלי
10/2/2009  06:49 אוי נלי, מצטערת לשמוע - לי
10/2/2009  10:08 אני הפסקתי להשתמש בשקיות קוקי - שירי
10/2/2009  10:40 טופו של משק ויילר יש להם טופו רך וטופו רגיל כאשר למתכונים בהם הוא טחון אין משמעות איזה ולמתכוני קוביות אנחנו מעדיפים את הרך,טופו שיזן, צריך לנסות ולראות מה ההעדפה שלכם בבית ועוד מתכונים - גילי אבישי
10/2/2009  14:13 כרובית טעימה-טעימה - שחר
10/2/2009  14:15 וגם שאלה - למי יש מתכון מוצלח לאפונה ו/או שעועית ירוקה? - שחר
10/2/2009  16:52 אפונה - גילי אבישי
10/2/2009  21:13 מאמוש, לכבוד היום החופשי, השקעתי והכנתי את התפו"א שלך , יצא חבל"ז, תודה! (ל"ת) - גבי
10/2/2009  21:50 גבי איזה כיף לשמוע. בדיוק לפני שעה סיימתי את שהשאריות של תפוחי האדמה שהכנתי לפני יומיים. יאמי. (ל"ת) - מאמוש
10/2/2009  22:54 שחר - היה לי מתכון סופר מוצלח לשעועית ירוקה - סוי
10/2/2009  22:56 מאמוש - בקשר לתפוחי האדמה - סוי
11/2/2009  10:59 שקיות קוקי ****לי**** - מיכל של נ"נ
11/2/2009  12:33 גילי תודה על פתיחת הברז :-) שחר - יש לי שעועית ירוקה אבל אין לי זמן... אחזור אח"כ עם הצעות (ל"ת) - עוד מעט
11/2/2009  17:24 אוקי אז כנראה שניפרד בצער משקיות הקוקי. באמת גם לא אקולוגי, - נלי
11/2/2009  22:07 נלי עכשיו נזכרתי שכשנפרדתי מהקוקי קניתי תבנית פיירקס גדולה עם מכסה - לי
11/2/2009  22:41 סוי יקרה- ראשית בקליפה י הרבה ויטמינים, אבל הקראנצ'יות מתקבלת רק עם הקליפה. יש לזה טעם מעושן קצת שלא ממוצה בלי קליפה. לשיקולך כמובן. (ל"ת) - מאמוש
12/2/2009  14:20 מאמוש תודה. ננסה. (ל"ת) - סוי


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש