או בשקיות אפיה יותר גדולות של שופרסל
כרובית כרישה (חובה!) בטטה תפוחי אדמה גזר אם רוצים
זה הבסיס, אפשר להוריד ולהוסיף כל ירק שרוצים לפי מה שיש בבית. אם יש ארטישוק ירושלמי - מומלץ. כל זה נכנס לתוך שקית קוקי, מוסיפים מלח גס, שמן, טימין טרי או זעתר או איזה תבלין שאוהבים, אפשר גם שיני שום קלופות.
לתוך זה אפשר כמובן להוסיף כמה חלקי עוף! (עשיתי לראשונה עם כבד עוף אתמול ויצא מעולה)
סוגרים את השקית, מנערים היטב שהכל יתערבב, מניחים על מגש או תבנית ככה בשכיבה, נועצים סכין לחורר 3-4 חורים בשקית שיצאו האדים, והופ לתנור על חום גבוה ל3/4 שעה פלוס מינוס (רק אם זה בלי עוף. עם העוף לפחות שעה עדיף שעה וחצי, כמובן חום יותר נמוך) זהו. אי אפשר להפסיק לאכול את זה ראו הוזהרתם.
|
תוכן התגובה:
|