9/2/2009 14:29
|
מאמוש
|
מאת:
|
והנה מתכון קליל לתפוחי אדמה מעולים בתנור
|
כותרת:
|
שיוצאים מיוחדים ומעניינים עם מינימום עבודה. מנקים היטב את התפוחי האדמה וחותכים לחתיכות בגודל שאוהבים. לא מסירים את הקליפה. מבשלים במים רותחים עם מעט מלח לכמה דקות בלבד, לא לחכות שיהיו רכים.מסננים. שמים בקערה שמן זית, מלח ופלפל גרוס, זעתר ופפריקה אדומה ומכניסים לתבנית. הם יוצאים קרנצ'יים שלא מהעולם הזה בזכות הבישול המקדים וכולם שואלים אותי איך הם כאלו טעימים. באמת.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|