לפי הספר "הורים מבשלים", ניסיתי אתמול ויצא אחלה, אחלה, אחלה. מתכון שעוד יוגש רבות על שולחננו.
לקחתי 8 שוקיים של עוף, ממגשית של עוף טרי מקורר (בסופרמרקט). הורדתי את העור (יותר בריא).
הכנתי רוטב מכמות שווה של מיונז, קטשופ וריבת מישמש (2 כפות, 2 כפות ו-2 כפות).
עשיתי מסאז' נחמד לכל שוק ברוטב הזה, שמתי בתבנית הטוסטר אובן, ויאללה, אילליקה.
ליקקנו את האצבעות (אורז לבן ליד). היה שפע רוטב בתבנית, יצא טעים ומתוק במידה, אפילו השניצלצ'יפס הקטן שלי התלקק.
בתיאבון
|
תוכן התגובה:
|