ריזוטו!
זוכרות ששאלתי? בשבת היתה פה אמא של יואל שהכינה מרק עוף נפלא, אבל כמובן שהעוף נשאר בתחתית הסיר. ביום שלישי היא חזרה הביתה, והעוף עדין במקרר... אז ביקשתי המלצות. היא השאירה מתכון קליל ונהדר: לטגן אורז, עגבנות, פלפלים, להוסיף אורז *מוכן*, את העוף חתוך לחתיכות אכילות, וכוס מים חמים (היא ממליצה להמיס בתוכה קובית מרק עוף, אנחנו לא כל כך משתמשים). לתבל. לבשל כמה דקות על אש נמוכה.
מצוין!
בתאבון נועה
|
תוכן התגובה:
|