16/3/2005 10:13
|
עידית של שחר
|
מאת:
|
רצועות עוף בלימון,
|
כותרת:
|
עוד מתכון קל וטעים שאני מאוד אוהבת מרכיבים: ½ קילו חזה עוף חתוך לרצועות 1 בצל גדול חתוך דק ½ קופסת מיץ לימון פריגת (או לימון עם נענע) נענע קצוצה 1/3 כוס יין לבן 2 כפות אבקת מרק בצל ½ כפית אגוז מוסקט אופן ההכנה: 1.לטגן מעט את רצועות העוף עד לקבלת גוון לבן (להניח בצד על גבי נייר סופג) 2.לשמן סיר, לאדות את הבצל, להוסיף את מיץ הלימון, הנענע, היין, אבקת המרק ואגוז מוסקט. לבשל את הרוטב 15 דקות. 3.להוסיף את רצועות העוף ולבשל 15 דק' נוספות.זהו מוכן. הולך מצוין עם אורז לבן.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|