16/3/2005 10:10
|
עידית של שחר
|
מאת:
|
פטוציני טעים וקל
|
כותרת:
|
מתכון שאני מכינה שנים, בעיקר כשבאים אורחים 1 חבילת פסטה אטריות שטוחות ורחבות (קצרות) 50 גרם חמאה 1 בצל קצוץ4 שיני שום קצוץ 200 גר פטריות טריות חתוכות שמנת חמוצה (במתכון המקורי 2 שמנת, לדעתי מספיק אחד) שמנת מתוקה 1 וחצי כפיות מלח 1 כפית פלפל כוס אפונה פרמזן מגורר 75 גר חמאה (אני מוותרת על המחאה הנוספת) הכנה: להכנת הרוטב: להמיס חמאה, להוסיף בצל ושום לאדות עד להזהבה, להוסיף פטריות, לאדות. להוריד מהאש. להוסיף שמנת חמוצה+ מתוקה+ תבלינים. לבשל אפונה במים 5 דק' (או במיקרו) עד לריכוך. לסנן. להוסיף לרוטב. לבשל את האטריות. להרתיח את הרוטב , להוסיף את האטריות להקפיץ עם החמאה (או שלא...) לפזר גבינת פרמזן ולהגיש. בתיאבון.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|