9/2/2005 11:13
|
נורית של...
|
מאת:
|
אורז עם ירקות - המתכון המנצח אצלנו
|
כותרת:
|
נדמה לי שהמקור הוא בישולה
חומרים בצל - קצוץ 2-3 גזרים קלופים ומגוררים פלפל צהוב חתוך לחתיכות כוס וחצי אורז שטוף היטב שלוש וחצי כוסות מים עגבניה חלוטה, קלופה ומגוררת כוס אפונה קפואה, חלוטה במים רותחים קופסת תירס מלח (כפית) ופלפל
מזהיבים את הבצל, מוסיפים גזר ופלפל ומאדים כמה דקות, מוסיפים את האורז ומטגנים בערך 5 דקות תוך כדי ערבוב. אח"כ מוסיפים את כל שאר החומרים (אני מחליפה חלק מהמים בנוזל השימור של התירס). מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה כ-20 דקות.
ממש ממש טעים. גם לגדולים וגם לפעוטה.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|