11/2/2005 09:56
|
פרח
|
מאת:
|
סיס
|
כותרת:
|
עשיתי קצת "שיעורי בית" באינטרנט וגיליתי שיש פולנטה ויש פולנטה. ז"א שקיימים הרבה סוגים - כאלה עם כוסמת וכאלה בלי, טחונים גס וטחונים דק, ועוד ועוד.
אם הסוג שלך הוא צהוב (ולא חום=כוסמת),וגם ככה סתם שוכב לו בארון ומחכה לגאולה - אז למה לא לנסות לעשות ממנה לחם? גם בארה"ב הקמח-תירס בד"כ טחון גס יותר (קוראים לזה CORN GRITS) מאשר אצלנו-זה ישפיע על המרקם של הלחם אך לא על הטעם עצמו.
אם תחליטי כן לעשות את הלחם, ממליצה לעשות עם השינויים הקלים שעשיתי בפעם השניה - זה יצא יותר טעים ככה.
מתקבלת מין לחם-עם-נטיה-לעוגה כזאת שהיא מאוד טעימה, במיוחד כשהיא חמה עם טיפת חמאה מלמעלה.
אם את הולכת על זה - אשמח לשמוע איך יצא לך. שבת שלום !
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|