2/2/2005 09:53
|
עידית של שחר
|
מאת:
|
פרח, בוודאי
|
כותרת:
|
ג'חנון בחמין יאמי יאמי, מציעה לך אם כבר לשים את כל החבילה של הגיחנון אם את לא רוצה שכולם יריבו על הגחנון הבודד...אני שמתי את הג'חנון מעל כל שאר מרכיבי החמין וכיסיתי עם מים שהגיעו עד לג'חנון, לא בטוחה שזו האופציה הטובה ביותר כי הגחנון יצא קצת סמרטוטי (אבל טעים) אולי עדיף קודם לכסות במים אולי אפילו לשים שקית קוקי (לפתוח אותה לריבוע ולכסות את הכל ולדחוף את הקצוות בדפנות הסיר שיהיה אטום טוב ולהניח את הגחנון מעל ואז הוא לא מתרטב מהמים ונאפה מהחום והאדים. בתאבון. (איך עשית לי חשק לגחנון) עידית.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|