מוניק, קבלי. קודם כל נסי חזה הודו (יש בסופר) כי יש בו הרבה יותר ברזל.
ההכנה, פשוטה לגמרי. מפשירים (אם זה היה קפוא), משרים במרינדה בין חצי שעה לכמה שעות, ואופים בגריל של התנור, נניח בתבנית זכוכית (עם המרינדה) לעשרים דקות בדיוק (לא יותר, כדי לא לייבש). יוצא עסיסי וטעים מאוד.
מרינדה מונגולית +++++++++++++++ חצי כוס שמן זית רבע כוס רוטב סויה קיקומן רבע כוס יין אדום כמה כפות רוטב טריאקי קיקומן (לא הכרחי) 3 בצלים ירוקים קצוצים או יותר כמה כפות פטרוזיליה קצוצה אפשר להוסיף שליש כרוב לבן פרוס לרצועות (ואז כשאופים, לשים את הכרוב מתחת לבשר)- זה התוספת לבשר
בתיאבון דוגמא לארוחת צהריים בפחות מחצי שעה עבודה
|
תוכן התגובה:
|