פורום השבוע אינדקס אופנה יוגה גברים וצירים היום שאחרי הצילו צירים תזונה מאמרים חדשות ראשי
 
2/2/2005 15:20 סאלוש מאת:
חזה עוף או הודו עסיסי בגריל הביתי כותרת:
מוניק, קבלי. קודם כל נסי חזה הודו (יש בסופר) כי יש בו הרבה יותר ברזל.

ההכנה, פשוטה לגמרי. מפשירים (אם זה היה קפוא), משרים במרינדה בין חצי שעה לכמה שעות, ואופים בגריל של התנור, נניח בתבנית זכוכית (עם המרינדה) לעשרים דקות בדיוק (לא יותר, כדי לא לייבש). יוצא עסיסי וטעים מאוד.

מרינדה מונגולית
+++++++++++++++
חצי כוס שמן זית
רבע כוס רוטב סויה קיקומן
רבע כוס יין אדום
כמה כפות רוטב טריאקי קיקומן (לא הכרחי)
3 בצלים ירוקים קצוצים או יותר
כמה כפות פטרוזיליה קצוצה
אפשר להוסיף שליש כרוב לבן פרוס לרצועות (ואז כשאופים, לשים את הכרוב מתחת לבשר)- זה התוספת לבשר

בתיאבון
דוגמא לארוחת צהריים בפחות מחצי שעה עבודה


תוכן התגובה:


תגובות נוספות
2/2/2005  08:53 תוספת לקציצות? - אמא של איתמר
2/2/2005  09:00 השאלה היא, - אפרת
2/2/2005  09:01 ושכחתי להוסיף שלא כדאי להשתמש בירקות משומרים המכילים מלבד הירקות חומרי שימור שאינם תורמים לבריאותו של התינוק (ל"ת) - אפרת
2/2/2005  09:10 לגבי השימורים - אמא של איתמר
2/2/2005  09:36 אמא של איתמר - פרח
2/2/2005  09:48 תודה בנות (ל"ת) - אמא של איתמר
2/2/2005  09:48 למבינות בג'חנון - פרח
2/2/2005  09:53 פרח, בוודאי - עידית של שחר
2/2/2005  10:13 עידית של שחר - פרח
2/2/2005  10:39 לדעתי אפשר להכניס את הג'חנון - יונית
2/2/2005  10:42 ג'חנון בחמין, יאמי יאמי - הדס
2/2/2005  11:01 למיפי- ניסיתי את המתכון שלך לעוף בבטטות. היה מדהים !!!!! תודה (-: (ל"ת) - ק.ק.
2/2/2005  11:01 למיפי- ניסיתי את המתכון שלך לעוף בבטטות. היה מדהים !!!!! תודה (-: (ל"ת) - ק.ק.
2/2/2005  11:22 מצרפת לינק שלי על גרנולה ביתית נפלאה. - יונת ארד
2/2/2005  11:26 אירנה - עשיתי את הפסטה שלך והיה טעים. תודה. (ל"ת) - אמא חיתול
2/2/2005  11:43 למיפי - גם אני הכנתי את העוף עם הבטטות ואכן קל מהיר וממש ממש טעים (ל"ת) - דליה
2/2/2005  11:46 פסטה בקישואים - יונית
2/2/2005  11:49 מחפשת מתכון טוב לחטיפי גרנולה שאפשר לעשות בבית - דנה השניה (שואלת שנית)
2/2/2005  11:51 דנה, יש לי מתכון מאוד טעים אבל תצטרכי לחכות עד הערב... (ל"ת) - נירה
2/2/2005  12:00 לדנה השניה - חטיף (&&&ותודה לאמא חיתולי&&&) - אירנה
2/2/2005  12:03 מחפשת מתכון למרק תירס. תודה (ל"ת) - עידית של שחר
2/2/2005  12:03 לגבי הג'אחנון - אני שמה בנייר אלומיניום בחלק העליון של הסיר. - אירנה
2/2/2005  12:04 דנה השניה, ולכל המגיבות על הג'חנון - פרח
2/2/2005  12:09 מרק תירס - יונית
2/2/2005  12:12 לק.ק ודליה - עשיתן לי את היום !! אני כל כך שמחה לשמוע ! (ל"ת) - מיפי
2/2/2005  12:35 עוד מתכון אחד מוצלח לעוף ! - מיפי
2/2/2005  12:45 דניאלה עשיתי את העוף בבירה, יצא מעולה! (רק הוספתי גם חתיכות קבנוס) (ל"ת) - אירוס
2/2/2005  12:48 יונית גם וביג מאמא- - עידית של שחר
2/2/2005  13:09 וואלה עידית צודקת וביג מאמא - יונית
2/2/2005  14:09 חזה עוף? - מוניק
2/2/2005  15:12 עוגת גבינה ותות sarah-lee - סאלוש
2/2/2005  16:10 מישהי יכולה לצרף קישור לעוף עם בטטות שכולן מדברות עליו,אני לא מוצאת... תודה!! (ל"ת) - רוצה גם
2/2/2005  16:16 רוצה גם - הנה המתכון של העוף עם הבטטות של מיפי - שירלי2
2/2/2005  17:04 אירוס, איזה יופי! ממש שמחה לשמוע. (ל"ת) - דניאלה
2/2/2005  17:35 אירנה ופרח - תודה רבה! נירה - אני מחכה בסבלנות... (ל"ת) - דנה השניה
2/2/2005  20:31 Daniela, I made the meat and mushrooms “kdera”, was amazing! Easy and tasty! Thanks a lot. (ל"ת) - Masha
2/2/2005  20:48 סאלוש - מממ... נשמע טעים... תודה (ל"ת) - דון דון
2/2/2005  21:42 תודה גדולה סאלוש. מנסה עד סוף שבוע ומדווחת. (ל"ת) - מוניק
2/2/2005  21:49 אשמח לשמוע :) ובקשה משלי, חזה אווז - סאלוש
2/2/2005  22:43 מופ- בקשר לקוסקוס... - סיס
3/2/2005  08:19 טוב הנה חזה אווז בריבת בצל, ודון דון - סאלוש
3/2/2005  09:15 ומופ לי דווקא יצא מצויין הקוסקוס - תודה. (ל"ת) - הגר
3/2/2005  12:11 *דנה השניה* לא שכחתי אותך. מקווה שהערב יצא לי לכתוב לך. (ל"ת) - נירה
3/2/2005  13:54 עידית של שחר - מגניב, לא חשבתי על האפציה של תנור, יפה. (ל"ת) - ביג מאמא
3/2/2005  13:56 סאלוש - איזה מין קרקר זה grahm ? לא תוצרת הארץ? קונים בכל סופר? רוצה לנסות....... (ל"ת) - ביג מאמא
3/2/2005  14:02 ביג מאמא לגבי הקרקר ולגבי המתכון של החזה אווז - לא ממליצה - סאלוש
3/2/2005  14:09 סאלוש - שאלות של טירונית - דון דון
3/2/2005  14:09 אחרון לפינה הפעם - פשטידת בצל עשירה ומעולה - סאלוש
3/2/2005  14:23 מה אפשר להכין עם כרובית? (ל"ת) - מוניק
3/2/2005  14:24 סאלוש - למה "אחרון לפינה"? את רוצה לסגור את הפינה כבר עכשיו? נראה לי די זורם כאן. (ל"ת) - ביג מאמא
3/2/2005  14:27 דון דון- פירורי בסקוויט - עידית של שחר
3/2/2005  15:11 מוניק, כרובית - עידית של שחר
3/2/2005  15:58 זקוקה לעזרתכן, איך מכינים פשטידת איטריות מתוקה? (ל"ת) - לא בשלנית
3/2/2005  16:22 ביג מאמא, דיברתי על עצמי... תמשיכו כמובן :) - סאלוש
3/2/2005  20:26 ואני הכי אוהבת כרובית מבושלת במים עם מלח (ל"ת) - יונית
4/2/2005  09:56 כרובית מטוגנת - לירון
4/2/2005  21:39 דון דון - פירורים ומרינדה - סאלוש


   
 

כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה © יצירת קשר     תקנון ותנאי שימוש