3/2/2005 14:02
|
סאלוש
|
מאת:
|
ביג מאמא לגבי הקרקר ולגבי המתכון של החזה אווז - לא ממליצה
|
כותרת:
|
ביג מאמא - זה ביסקויט אמריקאי מאוד מפורסם. לא יודעת אם יש בארץ, כי אני לא קונה כאלה דברים... ובטח שלא טעימים כל כך (הוא מדהים בצורה שלא תאמן) כי אז זה מפתה אותי לאכול, ואני מעדיפה שהממתקים שלי יכילו רק סוכר ושומן סביר (חמאה) ולא מליון חומרים משמרים ושומן מוקשה חלקית או מרגרינה (כמו 99% מהקרקרים התעשייתיים וכל העוגיות - חוץ מלואקר. אבל הוא טעים מדי וממכר).
בכל אופן אני מכינה בלי תחתית, ואם זה לאירוח אני מכינה תחתית מביסקויטים רגילים, פשוט מפוררים במכתש ועלי או ביד.
לגבי המתכון של חזה אווז שכתבתי, ניסיתי אותו היום ואני לא ממליצה. הנתח לפחות זה שאני קניתי, עבה מאוד ולטגן אותו יוצא טיגון ארוך מדי. לא בריא וגם לא יצא מי יודע מה מדהים. בקיצור לדלג.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|