2/2/2005 11:46
|
יונית
|
מאת:
|
פסטה בקישואים
|
כותרת:
|
לחצי קילו פסטה מבושלת.
1/4 כוס שמן זית משובח. 2 בצלים בקוביות 6 קישואים חתוכים בקוביות 2 ביצים טרופות. מלח ופלפל.
פשוט וקל.
מטגנים (הכי קל בווק רחב) את הבצל והקישואים בשמן. הקישואים צריכים לקבל השחמה טובה טובה וקצת להתפרק. מתבלים בשפע מלח ופלפל שחור.
מבשלים את הפסטה כשהרוטב קישואים כבר מוכן. שמים את הפסטה המבושלת על הקישואים שבווק , ועל הכל שופכים את הביצים הטרופות. מערבבים את הכל יחד ומוסיפים עוד מלח ופלפל אם צריך. אל תגאגו החום של הפסטה והרוטב כבר יבשל את הביצים.
בתיאבון.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|