פורום
השבוע
אינדקס
אופנה
יוגה
גברים וצירים
היום שאחרי
הצילו צירים
תזונה
מאמרים
חדשות
ראשי
2/2/2005 13:09
יונית
מאת:
וואלה עידית צודקת וביג מאמא
כותרת:
באמת עדיף כבר המופרדים (רק לא אלו מהשימורים כמובן).
וביג מאמא- תודה על הפינה, אני נהנית כל פעם מחדש.
תוכן התגובה:
תגובות נוספות
2/2/2005 08:53
תוספת לקציצות?
-
אמא של איתמר
2/2/2005 09:00
השאלה היא,
-
אפרת
2/2/2005 09:01
ושכחתי להוסיף שלא כדאי להשתמש בירקות משומרים המכילים מלבד הירקות חומרי שימור שאינם תורמים לבריאותו של התינוק (ל"ת)
-
אפרת
2/2/2005 09:10
לגבי השימורים
-
אמא של איתמר
2/2/2005 09:36
אמא של איתמר
-
פרח
2/2/2005 09:48
תודה בנות (ל"ת)
-
אמא של איתמר
2/2/2005 09:48
למבינות בג'חנון
-
פרח
2/2/2005 09:53
פרח, בוודאי
-
עידית של שחר
2/2/2005 10:13
עידית של שחר
-
פרח
2/2/2005 10:39
לדעתי אפשר להכניס את הג'חנון
-
יונית
2/2/2005 10:42
ג'חנון בחמין, יאמי יאמי
-
הדס
2/2/2005 11:01
למיפי- ניסיתי את המתכון שלך לעוף בבטטות. היה מדהים !!!!! תודה (-: (ל"ת)
-
ק.ק.
2/2/2005 11:01
למיפי- ניסיתי את המתכון שלך לעוף בבטטות. היה מדהים !!!!! תודה (-: (ל"ת)
-
ק.ק.
2/2/2005 11:22
מצרפת לינק שלי על גרנולה ביתית נפלאה.
-
יונת ארד
2/2/2005 11:26
אירנה - עשיתי את הפסטה שלך והיה טעים. תודה. (ל"ת)
-
אמא חיתול
2/2/2005 11:43
למיפי - גם אני הכנתי את העוף עם הבטטות ואכן קל מהיר וממש ממש טעים (ל"ת)
-
דליה
2/2/2005 11:46
פסטה בקישואים
-
יונית
2/2/2005 11:49
מחפשת מתכון טוב לחטיפי גרנולה שאפשר לעשות בבית
-
דנה השניה (שואלת שנית)
2/2/2005 11:51
דנה, יש לי מתכון מאוד טעים אבל תצטרכי לחכות עד הערב... (ל"ת)
-
נירה
2/2/2005 12:00
לדנה השניה - חטיף (&&&ותודה לאמא חיתולי&&&)
-
אירנה
2/2/2005 12:03
מחפשת מתכון למרק תירס. תודה (ל"ת)
-
עידית של שחר
2/2/2005 12:03
לגבי הג'אחנון - אני שמה בנייר אלומיניום בחלק העליון של הסיר.
-
אירנה
2/2/2005 12:04
דנה השניה, ולכל המגיבות על הג'חנון
-
פרח
2/2/2005 12:09
מרק תירס
-
יונית
2/2/2005 12:12
לק.ק ודליה - עשיתן לי את היום !! אני כל כך שמחה לשמוע ! (ל"ת)
-
מיפי
2/2/2005 12:35
עוד מתכון אחד מוצלח לעוף !
-
מיפי
2/2/2005 12:45
דניאלה עשיתי את העוף בבירה, יצא מעולה! (רק הוספתי גם חתיכות קבנוס) (ל"ת)
-
אירוס
2/2/2005 12:48
יונית גם וביג מאמא-
-
עידית של שחר
2/2/2005 14:09
חזה עוף?
-
מוניק
2/2/2005 15:12
עוגת גבינה ותות sarah-lee
-
סאלוש
2/2/2005 15:20
חזה עוף או הודו עסיסי בגריל הביתי
-
סאלוש
2/2/2005 16:10
מישהי יכולה לצרף קישור לעוף עם בטטות שכולן מדברות עליו,אני לא מוצאת... תודה!! (ל"ת)
-
רוצה גם
2/2/2005 16:16
רוצה גם - הנה המתכון של העוף עם הבטטות של מיפי
-
שירלי2
2/2/2005 17:04
אירוס, איזה יופי! ממש שמחה לשמוע. (ל"ת)
-
דניאלה
2/2/2005 17:35
אירנה ופרח - תודה רבה! נירה - אני מחכה בסבלנות... (ל"ת)
-
דנה השניה
2/2/2005 20:31
Daniela, I made the meat and mushrooms “kdera”, was amazing! Easy and tasty! Thanks a lot. (ל"ת)
-
Masha
2/2/2005 20:48
סאלוש - מממ... נשמע טעים... תודה (ל"ת)
-
דון דון
2/2/2005 21:42
תודה גדולה סאלוש. מנסה עד סוף שבוע ומדווחת. (ל"ת)
-
מוניק
2/2/2005 21:49
אשמח לשמוע :) ובקשה משלי, חזה אווז
-
סאלוש
2/2/2005 22:43
מופ- בקשר לקוסקוס...
-
סיס
3/2/2005 08:19
טוב הנה חזה אווז בריבת בצל, ודון דון
-
סאלוש
3/2/2005 09:15
ומופ לי דווקא יצא מצויין הקוסקוס - תודה. (ל"ת)
-
הגר
3/2/2005 12:11
*דנה השניה* לא שכחתי אותך. מקווה שהערב יצא לי לכתוב לך. (ל"ת)
-
נירה
3/2/2005 13:54
עידית של שחר - מגניב, לא חשבתי על האפציה של תנור, יפה. (ל"ת)
-
ביג מאמא
3/2/2005 13:56
סאלוש - איזה מין קרקר זה grahm ? לא תוצרת הארץ? קונים בכל סופר? רוצה לנסות....... (ל"ת)
-
ביג מאמא
3/2/2005 14:02
ביג מאמא לגבי הקרקר ולגבי המתכון של החזה אווז - לא ממליצה
-
סאלוש
3/2/2005 14:09
סאלוש - שאלות של טירונית
-
דון דון
3/2/2005 14:09
אחרון לפינה הפעם - פשטידת בצל עשירה ומעולה
-
סאלוש
3/2/2005 14:23
מה אפשר להכין עם כרובית? (ל"ת)
-
מוניק
3/2/2005 14:24
סאלוש - למה "אחרון לפינה"? את רוצה לסגור את הפינה כבר עכשיו? נראה לי די זורם כאן. (ל"ת)
-
ביג מאמא
3/2/2005 14:27
דון דון- פירורי בסקוויט
-
עידית של שחר
3/2/2005 15:11
מוניק, כרובית
-
עידית של שחר
3/2/2005 15:58
זקוקה לעזרתכן, איך מכינים פשטידת איטריות מתוקה? (ל"ת)
-
לא בשלנית
3/2/2005 16:22
ביג מאמא, דיברתי על עצמי... תמשיכו כמובן :)
-
סאלוש
3/2/2005 20:26
ואני הכי אוהבת כרובית מבושלת במים עם מלח (ל"ת)
-
יונית
4/2/2005 09:56
כרובית מטוגנת
-
לירון
4/2/2005 21:39
דון דון - פירורים ומרינדה
-
סאלוש
כל הזכויות שמורות לאמנות הלידה ©
יצירת קשר
תקנון ותנאי שימוש