3/2/2005 14:09
|
דון דון
|
מאת:
|
סאלוש - שאלות של טירונית
|
כותרת:
|
עוגת גבינה: כמה גבוהה צריכה לצאת שכבת הפירורים? מה זה ביסקויטים רגילים? פתי בר? בהנחה שמפוררים ביד, באיזה גודל החתיכות צריכות להיות?
חזה עוף/הודו: בזמן ה"שיכשוך" במרינדה צריך להכניס למקרר? נגיד שרוצים להשאיר מספר שעות קטן? (למשל להכין בבוקר ולהכניס לגריל בצהריים).
שאלות מפגרות אני יודעת, עימך הסליחה... אני ממש טירונית במטבח...
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|