4/2/2005 21:39
|
סאלוש
|
מאת:
|
דון דון - פירורים ומרינדה
|
כותרת:
|
פירורים - מה שבא לך. תחשבי על התחתית של העוגה, איזה גובה את רוצה אותה? אני עושה משהו כמו חצי ס"מ או קצת פחות. גודל הפירורים - ככל שהם קטנים יותר זה יהיה יותר גורמה. כמה שיותר קטן. וכן, פתי בר מתאים (אפשר לוותר אם את רוצה שזה יהיה בריא יותר - ביסקויט זה עם שומן מוקשה חלקית וזה ממש לא בריא).
מרינדה - אם זה חורף אז אפשר להשאיר כמה שעות מחוץ למקרר, בקיץ או אם זה יותר שעות כדאי להכניס למקרר. בכל מקרה אין איזה מניעה להכניס למקרר.
בתיאבון ואל תשכחי לספר איך יצא :)
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|