2/2/2005 15:12
|
סאלוש
|
מאת:
|
עוגת גבינה ותות sarah-lee
|
כותרת:
|
קלה להכנה ומדהימה (מתאים לאירוח) החסרון היחיד שזה קצת יקר בחומרים (הגבינה)
לעוגה: 4 ביצים 2/3 כוס סוכר 500 גר' גבינת שמנת philadelphia (אצלי מוחלף בקופסה אחת של פילדלפיה, גליל אחד של פרומעז ואת שאר המשקל משלימים בשמנת חמוצה) קורט מלח כף מיץ לימון סחוט טרי
שכבת פירורים: מקרקרים grahm או ביסקויטים (אני מוותרת כליל וזה לא חסר, לאירוח לא לוותר)
שכבה עליונה: 225 גר' שמנת חמוצה 5 כפות סוכר כפית תמצית וניל (ממליצה על תמצית אמיתית טהורה ולא המגעילה מהסופר, להשיג בחנות טבע)
להגשה: תותים טריים חתוכים (לא חובה אבל משדרג בכמה רמות)
הכנה: מחממים תנור ל - 180 מכינים בסיס פירורים מערבבים את החומרים לעוגה (רצוי במיקסר - קשה לערבב) שמים על הבסיס אופים 20 דקות מערבבים שכבה עליונה ומורחים על העוגה אופים עוד 5 דקות מקררים מפזרים את התותים
ומשתדלים לא לאכול הכל בבת אחת
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|