אפשרות א', לפורר חבילת בסקוויטים , פתי בר זה מצויין, הכי קל לשים בתוך שקית ניילון (ואפילו בתוך עוד שקית) ולהכות עם הפטיש שניצלים, עד שיש ממש פירורים, לא חתיכות גדולות, קצת יותר גס מפירורי לחם. לשטח בתבנית, לא צריך להיות גבוה רק שיהייה בסיס חלק ושלם שמצפה את כל התבנית, אני לפעמים מערבבת קצת עם חמאה ואד הפירורים נדבקים אחד לשני וזה נראה כמו בצק, המטרה היא שהפירורים יהיו שכבה כמו בצק דק. והדרך הכי קלה, אפשר לקנות שקית פירורי פתי בר מוכנים!!! (אני מניחה שבסופר באיזור של המוצרים לעוגות).
|
תוכן התגובה:
|