החטיף הוא מאוד פשוט להכנה: קונים את התמרים בואקום, מנקים אותם משאריות (חרצנים, קליפה - אם יש). עושים מהם עיסה, ומוסיפים לעיסה זו אגוזים ושקדים קצוצים. אפשר פיסטוקים - גם טעים. מגלגלים למיני נקניקיות ואז טובלים בשומשום. עוטפים היטב עם ניילון נצמד כל חטיף ושמים ב5 שעות במקרר או שעה וחצי בפריזר. יוצא חטיף טעים.
עוד חטיף: 100 גר מרגרינה, 6 כפות דבש ו-4 כפות סוכר חום, להמיס בסיר. להוסיף לזה 5 כוסות פיצפוצי אורז, כוס שקדים קצוצים , כוס צימוקים, חצי כוס שומשום וחצי כוס אגוזים קצוצים או פיסטוקים. לערבב, עד שמתקבלת עיסה . לשטח בתבנית אלומיניום, לתת לזה להתקרר. ואז לחתוך לחטיפים. שימי לב - לחטוך כשזה קר! בתאבון
|
תוכן התגובה:
|