אופציה ראשונה:אפשר לשים כרובית שלמה בתוך שקית קוקי , לפזר קצת שמן זית (שמתי 3 כפות) אבקת מרק בצל, פפריקה, מלח, פילפל, ולתנור. עד שהכרובית רכה מאוד ושחומה ויש בבית ריח של כרובית. אופציה שניה: כמו באנטיפסטי, לחתוך לפרחים, לערבב בקערה הרבה שמן זית וקצת חומץ בלסמי, אפשר גם טיפה סוכר חום, לערבב טוב את פרחי הכרובית שיהיו מצופים ולתנור (אפשר באותו אופן להוסיף פלפלים, בטטות, קישוא, בצל סגול וראש שום) אופציה שלישית: לעשות רוטב מ4 כפות מיונז+ 1 כפית אבקת מרק בצל,מלח, פלפל, +להוסיף קצת מים, למרוח את הכרובית ולאפות. אפשר להשתמש ברוטב הזה גם לאפיית תפוחי אדמה ולהוסיף לתבנית בצל+ שום.בתיאבון
|
תוכן התגובה:
|