מבשלים בסיר עם מים 3 קלחי תירס טריים, או 5 קפואים של סנפרוס , ביחד עם 3 שוקיים עוף ובצל אחד במשך כחצי שעה.
מוציאים את העוף והתירס מהמרק. חותכים בסכין את גרעיני התירס, ומפרקים את בשר העוף מהעצם.
מחזירים את הכל לסיר וטוחנים הכל ביחד בבלנד סטיק.
בהמשך טורפים ביצה- ומזליפים אותה לסיר החם תוך כדי עירבוב במטרפת ידנית או מזלג לקבל נטיפים.
מתבלים ברוטב סויה, מלח פלפל, מעט אבקת מרק עוף. אפשר להוסיף גם בצל ירוק קצוץ או עירית קצוצה.
|
תוכן התגובה:
|