2/2/2005 12:04
|
פרח
|
מאת:
|
דנה השניה, ולכל המגיבות על הג'חנון
|
כותרת:
|
ראשית - תודה רבה לכלכן. סתם עלה בראשי רעיון לדחוף את הג'נון לחמין, ולא ידעתי שזאת שיטה ידועה ומוכרת. לפי התיאורים שלכן זה אמור להיות מאוד טעים ומיוחד, ונראה לי שהדיאטה תצא לפנסיה השבת.....
ולדנה השניה : אני מכינה את ה"עוגיות גרנולה" של "חנה'לה אופה קטנה" שמצאתי כאן http://www.leida.co.il/reply.asp?rep=289475 אך אני לא עושה אותם עוגיות, אלא שמה את כל העיסה בתבנית, אופה קצת יותר מהזמן המצויין במתכון, ואח"כ חותכת לריבועים ריבועים - זה נעשה קשה אח"כ ובהחלט יכול להיות כתחליף ל-granola bars למיניהם. זה גם טעים !
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|