7/8/2002 07:51
|
דפנה*
|
מאת:
|
חייב להיות חלבי?
|
כותרת:
|
אם לא אז לוקחים שקית "קוקי" ענקית מכניסים ירקות חתוכים לקוביות (תפ"א, בטטה, חצילים, גזר, קישוא,ועוד) אח"כ מכניסים כרעי עוף (תמיד מומלץ לקנות את הטרי - אבל גם הקפוא טוב) סוגרים ומכיניסים לתנור לשעה על חום בינוני גבוה ואפשר להמשיך עוד על חום נמוך לעוד חצי שעה עד שעה כלום עבודה - טעם גן עדן - הכול מהטבע בלי תוספות למשועממים אפשר להוסיף לפני שסוגרים את השקית - כף דבש, רבע כוס רוטב סויה וכף חרדל - אבל זה ממש לא חיוני עוד דבר נהדר שמצריך הכנה מבעוד מועד - לחם!!! כל מה שצריך לעשות לפני זה לרכוש אופה לחם ואח"כ בעבודה של 5 דקות והמתנה של מינימום שעתיים וחצי הבית מתמלא בניחוחות ש"אין עליהם"
בתיאבון
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|