9/8/2002 11:01
|
ריש הקלדנית
|
מאת:
|
מתכון אורז פיצוחים א-לה פיליס גלזר
|
כותרת:
|
כוס אורז חום מבושלת עם 2 כוסות מים (שימו לב בישול ארוך יותר מאורז רגיל) להכין ולהניח בצד
כוס עד כוס וחצי של אגוזים (קשיו פקאן צנוברים מלך לוז וכו') לטגן בכף שמן. עד השחמה חלקית לערבב עם האורז ורבע כפית כורכום להוסיף 3 כפות רוטב סויה ושתי כפות דבש, לערבב היטב לאפות בתבנית בחום בינוני עד שחם.
הכמות מתאימה לכ 3 אנשים.
מתכון הלאזניה של מאמי לדבריה של ענבל.ל. הבשלנית דומה מאוד.
ותודה לרותי על הנתיב ליבשות.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|