7/8/2002 15:55
|
רויטל
|
מאת:
|
משהו מתוק לקינוח, ושאלה לאיש בעניין הדג
|
כותרת:
|
עוגת ריבועי שוקולד - לא ניסיתי, אך הומלץ בחום ע"י חברה: מרכיבים לבסיס: 200 גרם פתי בר בטעם שוקולד 200 גרם חמאה מומסת מרכיבים למלית: 800 גרם חלב משומר ממותק 2 כפות דבש 50 גרם חמאה 150 (כוס) אגוזי לוז או מקדימה קצוצים מרכיבים לציפוי : 200 גרם שוקולד מריר 50 גרם חמאה הכנת הבסיס : מפוררים את הפתי בר (יותר קל במעבד מזון), מערבבים עם חמאה מומסת ומשטחים על התבנית. שמים לנוח במקרר . הכנת המלית : מערבבים בסיר מעל להבה בינונית את החמאה הדבש והחלב , כשהחמאה נמסה ממשיכים לבשל תוך ערבוב בלתי פוסק עוד 8-10 דקות מורידים . מוסיפים את האגוזים שופכים מעל שכבת הבסיס ומצננים במשך חצי שעה. הכנת הציפוי: ממסים שוקולד וחמאה במקרו מערבבים לתערובת אחידה ושופכים מעל למלית .
מצננים, חותכים לקוביות קטנות 2*2 או 3*3 ומגישים.
ושאלה לאיש - בעניין הדג - אפשר הרחבה למי שלא בקי ברזי אפיית דגים? באיזה חום התנור? כמה זמן זה בערך "עד שהאגוזים אפויים"? תודה.
|
תוכן התגובה:
|
תגובות נוספות
|